• Nopeus5
  • Liito5
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.00

Tämä erä on ns. Misprint-yksilöitä, joissa kaikissa on useampi stämppi sekä stämppejä on erilaisia.

HUOM! Total Eclipse -muovisissa kiekoissa sekä kiekon keskiosa että kiekon reunan materiaali on pimeässä hohtavaa materiaalia. Lampulla lataamisen jälkeen keskiosa ja reuna hohtaa värillisenä. Tuotekuva on esimerkki ja kiekkojen hohdon värit vaihtelevat.

Hex on suoraan lentävä lähestymiskiekko hyvällä liukuominaisuudella (GYRO™-teknologiansa ansiosta). Kovalla lähtönopeudella heitettäessä saat Hexin lentämään alivakaalla lentoradalla kuitenkaan kääntämättä kokonaan yli. Hitaammilla lähtönopeuksilla Hex on suoralentoinen kiekko, joka feidaa lennon lopussa minimaalisesti.

Eclipse-muovilla saadaan tehtyä kirkkaammin ja pidempään loistavia kiekkoja iltakierroksille. Total Eclipse -muovisissa kiekoissa sekä kiekon keskiosa että kiekon reunan materiaali on pimeässä hohtavaa materiaalia. Lataa kiekko hohtavaksi tehokkaalla taskulampulla ja jatka kierrostasi myös hämärän saapuessa.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen