Verkkokaupassamme voit maksaa kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla.

Yritys- ja yhteisöasiakkailla (ml. seurat) on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta myyntimme kautta. Lisätietoa saat joko sähköpostilla osoitteesta [email protected] tai puhelimitse 045-2718 818.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (= Powergrip).

  • Paytrail oyj, Y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2, Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
  • https://paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lue lisää Paytrailin tietosuojaselosteesta.

Postiennakko

Postiennakolla maksu suoritetaan paketin vastaanoton yhteydessä. Postiennakolla maksettaviin tilauksiin lisätään postiennakkomaksu 6.00 €.

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja sen voi käyttää joko Powergripin myymälässä tai Powergrip.fi verkkokaupassa. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortille jäävä summa on käytettävissä seuraavissa ostoksissasi/tilauksissasi. Voit käyttää useita lahjakortteja yhdessä tilauksessa.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku ja -tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista.
Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa.
Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on

  • Collector Bank AB
  • Lilla Bommens Torg 11
  • Box 11914
  • SE-404 39

Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Jousto

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Seuraa meitä
Powergrip on Euroopan suurin frisbeegolfkauppa.