Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä mobiilimaksutavoilla, kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla, PayPalilla sekä Powergrip-lahjakorteilla.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (= Powergrip).

  • Paytrail oyj, Y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2, Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
  • https://paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. Lue lisää Paytrailin tietosuojaselosteesta.

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja sen voi käyttää joko Powergripin myymälöissä tai Powergrip.fi-verkkokaupassa. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortille jäävä summa on käytettävissä seuraavissa ostoksissasi/tilauksissasi. Voit käyttää useita lahjakortteja yhdessä tilauksessa.