Verkkokaupassamme voit maksaa kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla.

Yritys- ja yhteisöasiakkailla (ml. seurat) on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta myyntimme kautta. Lisätietoa saat joko sähköpostilla osoitteesta myynti@powergrip.fi tai puhelimitse 045-2718 818.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (= Powergrip).

  • Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2, Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
  • http://paytrail.com

Postiennakko

Postiennakolla maksu suoritetaan paketin vastaanoton yhteydessä.

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja sen voi käyttää joko Powergripin myymälässä tai Powergrip.fi verkkokaupassa. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortille jäävä summa on käytettävissä seuraavissa ostoksissasi/tilauksissasi. Voit käyttää useita lahjakortteja yhdessä tilauksessa.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Collector tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Collector Lasku/Osamaksun ehdot löydät seuraavista linkeistä:

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Jousto

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Seuraa meitä