Suosituimmat frisbeegolfkiekot ja muut tuotteet Q1/2024 (tammi-maaliskuu)

Discmania säilytti paikkansa suosituimpana valmistajana vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Kaksi myydyintä tuotetta olivat GRIPeq:n laukkuja.

Disc Golf Pro Tour – Kilpailukalenteri 2024

Disc Golf Pro Tour (DGPT) on ammattilaistason frisbeegolfkiertue. Se on lajin korkeatasoisin kiertue, ja se houkuttelee parhaita pelaajia ympäri maailmaa.

Frisbeegolf SM – yksi frisbeegolfin päätapahtumista

Frisbeegolfin SM eli Frisbeegolfin Suomen mestaruuskilpailut ovat Suomen frisbeegolfliiton alaisia tapahtumia. Niissä määritellään kunakin vuonna viralliset Suomen mestaruudet.

Team Powergripin käyttämät frisbeegolf-midarit

Midarit eli lähestymiskiekot sijoittuvat putterien ja väylädraiverien väliin. Tutustu Team Powergripin pelaajien suosikkimidareihin.

Frisbeegolfkiekon alivakaus ja ylivakaus

Ali- ja ylivakaus ovat keskeisiä kiekon lentorataa kuvaavia termejä. Kerromme tässä artikkelissa mitä näillä termeillä tarkoitetaan.

Frisbeegolf-lentonumerot ja kiekkojen ominaisuudet

Vaikka Innovan kehittämä lentonumeromenetelmä ei ole tieteellisen tarkka tapa kertoa kiekkojen lento-ominaisuuksista, se antaa varsin hyvän kuvan lennosta ja on vakiintunut käytännöksi frisbeegolfin parissa.

Team Powergripin käyttämät frisbeegolf-putterit

Puttiharjoittelu on kilpapelaajien harjoittelun tärkeä osa-alue heidän valmistautuessaan kisakauteen. Esittelemme tässä artikkelissa tiimipelaajiemme suosikit frisbeegolf-puttereista helmikuussa 2024.

Vuoden 2023 myyntitilasto: Discmania ja Innova keulilla, MVP ja Axiom Discs nousivat merkittävästi

Tähtipelaaja Simon Lizotten vaikutus MVP Disc Sportsin valmistamien tuotteiden myyntiin oli vuonna 2023 kiistaton.

Suosituimmat frisbeegolfkiekot ja muut tuotteet Q2/2023 (huhti-kesäkuu)

Kerromme tässä blogissa myydyimmät frisbeegolfkiekot ja muut tuotteet vuoden 2023 toisella neljänneksellä (huhtikuusta kesäkuuhun).

Grip Eq valmistaa maailman suosituimmat frisbeegolflaukut

Grip Eq on monien mielestä paras frisbeegolflaukkumerkki. Asiakkaamme ostavat heidän valmistamiaan laukkuja eniten, vaikka etenkin halvempia vaihtoehtoja on tarjolla paljon.

Aloittelijalle sopiva frisbeegolflaukku

Aloittelijana frisbeegolfissa saatat huomata, että kiekkojen kantaminen ja säilyttäminen voi olla hankalaa ilman oikeanlaista laukkua. Tässä artikkelissa käymme läpi frisbeegolflaukkujen ominaisuuksia, jotta voit tehdä sinua parhaiten palvelevan valinnan ostaessasi ensimmäistä laukkuasi.

Suosituimmat frisbeegolfkiekot ja muut tuotteet vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä

Talvi on ollut myynnillisesti haastavaa aikaa monilla aloilla. Niin myös frisbeegolfmyynnissä. Simon Lizotten siirtyminen Discmanialta MVP:lle näkyy selvästi myyntitilastossamme MVP:n valmistamien tuotteiden suurena suosiona.