Janne on valmiina kesään ja kisaan

Janne “Hirsi” Hirsimäki #47516

Miten olet valmistautunut kilpailuun?

Koko kauteen valmistautuminen on sisältänyt pääasiassa perus- ja lihaskuntoharjoitteita. Tavoite on ollut päästä haluttuja harjoittelumääriä vaativiin fyysiseen kuntoon. Mielestäni valmistautuminen on ollut onnistunut ja olen pystynyt lisäämään lähiaikoina lajiharjoittelua merkittävästi.

Millainen on kisakuntosi tällä hetkellä?

Kisoja ei oikein ole alla pitkään aikaan, mutta harjoituksena kierretyt kisasimulaatiot ovat menneet koko ajan paremmin. Innolla odotan näkeväni Suomen kärkiheittäjien vauhtia tässä vaiheessa kauden alkua; ensimmäisestä kisasta saa hyvin askelmerkkejä harjoituksiin seuraavia kisoja silmällä pitäen. Luulen, ettei heti ensimmäisellä kierroksella nähdä Talissa vielä parasta tekemistä, mutta pyritään parantamaan vauhtia kisan loppuun mennessä.

Mitä odotat kisalta?

Tali on tuttu paikka pelata. Aiemmista vuosista oppineena viimeistely käytetään tarkkuuden viilaamiseen. Talissa on aina tunnelmaa pelata ja Tali on säilyttänyt haastavuutensa ajan hampaan edessä. Tali tarjoaa edelleen haasteita Suomen kärkikastille. Yleensä Talissa tuulee paljon ja tuleva viikonloppu näyttää todella lämpimältä joten mielenkiintoiset asetelmat edessä.

Miten rata soveltuu sinulle?

Oma pelini suosii Talin tyyppistä rataa, tarkkoja maltillisia heittoja luvassa. Muutamia malttia vaativia väyliä on seassa, joissa ei kannata lähteä liikaa hyökkäämään vaan pelata varmasti omilla vahvuusalueilla. Aion kulkea kisaan kotoa käsin, joten kisakierrosten jälkeen oma punkka tuo etua pitkän matkalaisiin nähden.

Muita ajatuksia?

Kuten viime vuonnakin, ennakkosuosikin viitan heitän kansallisen ratingkärjen harteille. Juniorikaarti otti Talin viime vuonna omakseen, joten luvassa lienee samanmoista tykitystä. Yritän kiilata itseni mukaville sijoituksille.

Jenni hioo puttia

Jenni Eskelinen #57526

Miten olet valmistautunut kilpailuun?

Vihdoin saadaan kisakausi todenteolla käyntiin. Off-seasonista tuli odotettua pidempi, mutta se ei ole minua haitannut lainkaan. Itseasiassa olen ihan tyytyväinen, ettei protoureja pelattu toukokuussa. Olen saanut ihan hyvin kierroksia alle ja puttia olen treenaillut kotipihalla. Talven fyysisen kunnon treenit oli aika timanttia.

Millainen on kisakuntosi tällä hetkellä?

Olen saanut pelattua kierroksia ihan kiitettävästi viime aikoina ja ihan hyvältä vaikuttaa. Lähipeliin olen saanut varmuutta uusien loistokiekkojen myötä ja draivipeli on huomattavasti parempaa kuin viime vuonna. Yhtään en osaa sanoa mikä tasoni muihin verrattuna on, sen näkee viikonloppuna!

Mitä odotat kisalta?

Haluan pelata omaa hyvää ja mahdollisimman tasaisia kierroksia. Isompia tavoitteita tai odotuksia ei ole, enkä halua asettaakaan ensimmäiseen kisaan mitään tiettyä. Rennolla meiningillä kauden ekaan kisaan.

Miten rata soveltuu sinulle?

Talin rata on ollu mulle aina vaikea, mutta en olekaan pelannut siellä kuin kisoissa. Oin radasta, sillä pitää heittää tarkasti ja sijoittaa kiekkoa tiettyyn paikkaan. Suht. paljon outteja ja pitkää väylää.

Muita tunnelmia?

Siistiä taas päästä pelaamaan ja näkee Hennaa ja Eveä😅 Sekä toki muutakin fribakansaa ja tiimiläisiä! Kuuma tulee olemaan, helteessä saa viikonloppuna pelata. En valita, rakastan aurinkoa ☀️ Koko perhe lähtee reissuun mukaan ja kesälomakin alkaa samalla, niin aika innoissaanhan tässä ollaan!😊

Seuraa kisoja ja pelaajia

Disc Golf Metrixisistä voi seurata pelaajien tuloksia. Sekä Hirsi että Jenni löytyvät myös Instagramista! Kisojen kotisivuilta löytyy lisätietoja.

Seuraa meitä