Tietosuojaseloste 13.4.2018

Rekisterinpitäjä:

  • Fritid Finland oy / Powergrip
  • Latokartanontie 1
  • 90150 OULU
  • 045-2718818
  • Y-tunnus: 2274308-3
  • myynti@powergrip.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Keräämme verkkokaupan asiakkaan antamia henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietoja voidaan käyttää asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon, asiakaspalvelun kehittämiseen, verkkokaupan liiketoiminnan kehittämiseen sekä mainontaan ja suoramarkkinointiin.

Mitä tietoja keräämme

Rekisteriin tallentuu kaikki se tieto, mitä ostotapahtumassa tai käyttäjätunnuksen luomisessa meille asiakkaan toimesta annetaan, kuten:

  • Nimi
  • Osoite
  • Muut yhteystiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero
  • Sosiaalisen median kautta suoritetuissa kirjautumisissa kirjautumiseen käytetty sähköpostiosoite ja varmenne
  • Tilaushistoria (mm. tilautut tuotteet, tuotteiden väri, koko/paino ja hinta)
  • Tilauksen lisätietokentässä annetut tiedot
  • Käytetty toimitus- ja maksutapa
  • Lähetysten seurantatiedot
  • Asiakkaan tekemät tuotearvostelut
  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot
  • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Tietojen luovutus

Luovutamme joitakin välttämättömiä henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten esimerkiksi logistiikka-, pankki-, maksunvälitys-, kirjanpito- ja tietotekniikka-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme tilaus-toimitusprosessin mahdollistamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välitetään laskulla/luotolla ostaessa myös palvelun tarjoavalle yritykselle.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille heidän niitä pyytäessä. Ilmoitamme viranomaisten tietopyynnöistä myös asiakasta, mikäli se on lain mukaan sallittua.

Rekisterin tietojen säilytys ja suojaus

Säilytämme henkilötietoja rekisterissämme niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lain noudattamiseksi. Henkilötiedot hävitetään henkilötietolain mukaan, kun niiden säilyttämisen oikeudellinen peruste lakkaa. Joitakin tietoja voidaan säilyttää lain asettamia aikarajoja kauemmin, jos se on tarpeen esimerkiksi kirjanpidon ja kuluttajakauppaan liittyvien takuu- ja reklamaatioasioiden hoitamisessa.

Asiakkaiden henkilötietoja käsitellessään noudatamme henkilötietolakia, lakia yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta sekä muuta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Asiakkaidemme henkilötietoihin on pääsy vain yrityksemme henkilökunnalla ja rekisterin käyttäjät tunnistetaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaalla on oikeus:

  • tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • tietojen oikaisemiseen
  • käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • vastustaa käsittelyä
  • peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • tehdä valitus puutteellisesta tai lain vastaisesta käsittelystä valvontaviranomaiselle (www.tietosuoja.fi)

Evästeet kauppamme sivuilla

Sivustossamme powergrip.fi käytetään evästeitä. Eväste on pieni sivustomme lähettämä tiedosto, joka tallennetaan tietokoneeseesi.

Evästeiden tyyppejä

Sivustossamme käytetään kolmentyyppisiä evästeitä:

Ehdottomasti välttämättömät evästeet

Sivuston toimiminen oikein edellyttää näitä evästeitä. Ilman näitä evästeitä emme voi taata, että voit siirtyä sivustossa, etsiä ja ostaa tuotteita, kirjautua tai tehdä muutoksia profiiliisi tai selata tilauksiasi.

Toiminnalliset evästeet

Näiden evästeiden avulla muistetaan sivustossamme tekemiäsi valintoja, jolloin sivuston käyttäminen sujuu helpommin.

Suorituskykyyn liittyvät evästeet

Näiden evästeiden avulla saamme selville, kuinka sivustoamme käytetään. Näitä tietoja käytetään sivuston kehittämiseen, jotta pystymme tarjoamaan parhaita mahdollisia elämyksiä. Näitä evästeitä ei ole yhdistetty henkilötietoihisi.

Evästeiden käyttämisen hyväksyminen

Käyttämällä powergrip.fi-palvelua hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Evästeiden hallinta ja estäminen

Voit hallita evästeitä tai estää niiden käyttämisen estää niiden käyttämisen selaimessa. Lisätietoja on selaimesi ohjeessa ja osoitteessa aboutcookies.org. Jos toimit näin, emme voi taata, että sivustomme toimii oikein emmekä ole vastuussa mahdollisista virheistä.

Tietosuojaselosteen päivitys

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista ilmoitamme rekisteröityneille asiakkaillemme ehtojen päivityksen yhteydessä.

Seuraa meitä