Tuemme järjestäytynyttä frisbeetoimintaa tarjoamalla sopimusseurojemme jäsenille etuja ja halutessanne saatte käyttöönne myös lisäpalveluita, kuten seuratunnuksen ja ilmaiset seuratoimitukset.

Sopimusseuralla tulee olla yhteyshenkilö (yleensä esim. seuran sihteeri tai jäsenvastaava), jolle annetaan oikeus aktivoida seuran jäsenistölle kulloinkin voimassa olevat seuraedut. Yhteyshenkilöllä tulee olla rekisteröity tili verkkokaupassamme.

Halutessanne voimme luoda seurallenne verkkokauppaamme myös ns. seuratunnuksen, ja antaa seuraetujen päivitysvastuun sekä seuratilausten toimitusosoitteen tälle tunnukselle. Näin seurallanne voi samalla tunnuksella olla useampi jäsenvastaava ja kenenkään ei tarvitse luovuttaa omia henkilökohtaisia tunnuksiaan seuran käyttöön.

Seuraedut ovat voimassa sekä henkilökohtaisissa että seuran yhteystoimituksissa tehdyissä tilauksissa. Voit päivittää oman seuratietosi Asiakastilini -sivulla.

Seurahinnat näkyvät aktivoinnin jälkeen automaattisesti tuotekohtaisina alennuksina ja ne ovat voimassa sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme.

Sopimusseuraksi liittyminen

Sopimusseuraksi voi liittyä lähettämällä lyhyt kuvaus seuranne toiminnasta sekä yhteyshenkilönne tiedot sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Tämän jälkeen seuranne lisätään sopimusseurojemme listaan ja jäsenenne, jotka ovat jo rekisteröityneet verkkokauppamme asiakkaiksi voivat käydä päivittämässä oman seurastatuksensa kirjautumalla palveluumme osoitteessa powergrip.fi/kirjaudu

Seurojen yhteistoimitukset

Halutessanne voimme aktivoida seurallenne seuratilausoikeudet, jolloin tarjoamme jäsenillenne ilmaiset toimituskulut heidän tilatessaan 'Seuratilaus'-toimitustavalla osana seuranne yhteistoimitusta. Kukin jäsenistänne voi tehdä ja maksaa tilauksensa normaalisti omilla tunnuksillaan verkkokaupassamme. Yhteistoimitukset postitetaan kerran viikossa haluamannanne päivänä.

Oman seurasi seuraavan yhteystoimituspäivän ja tilausten seurantakoodit näet kirjautumalla verkkokauppaamme.

Seuratilauksen aktivoimiseksi tarvitsemme yhteistoimituksen vastaanottavan jäsenenne yhteystiedot sekä toiveenne lähetyspäivästä (maanantai-perjantai) osoitteeseen [email protected].