• Nopeus5
  • Liito4
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

21.90

HUOM! Kiekon värin valintataulussa on näkyvissä kiekon pääväri.

Powergrip aloitti toimintansa kymmenen vuotta sitten kesäkuussa 2009 Oulussa. Samana vuonna miltei samoihin aikoihin Helsingissä perustettiin Frisbeepoint. Nykyisin nämä kaksi kymmenen vuoden ikään päässyttä yritystä toimivat Powergripin brändin alla yhdeksi yritykseksi sulautuneena.

Juhlistaaksemme Powergripin 10-vuotista taivalta tulemme tämän vuoden aikana julkistamaan useamman 10th Anniversary -juhlakiekon, joihin olemme pyytäneet stämpit eri suunnittelijoilta.

Näitä ESP FLX Buzzeja on valmistettu 500 kappaleen erä ja stämpin on suunnitellut Känts Design.

Buzzz on yksi parhaista koskaan valmistetuista kiekoista. Se soveltuu kaikille taitotasoille. Buzzz pitää sille annetun kulman, ja lentää tarvittaessa luotisuoraan. Buzzz kuuluu Team Powergripin Juho Parviaisen tärkeimpiin kiekkoihin.

ESP FLX -muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä, tai sitten ne voi olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

ESP FLX-muovi on versioitu ESP-muovista, josta saa hyvän pitävän otteen myös hankalissa sääolosuhteissa. FLX-muovi on Discraftin pehmein muoviseos, joka kuitenkin säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa hyvin.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen