• Nopeus3
  • Liito4
  • Vakaus0
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.90

HUOM! Kaikki kiekot ovat valkoisia. Kiekon tilauksen värivalinnassa voit valita stämpin korostusvärin värin, eli kuvassa Archer 4 -teksti ja nuolien sulat ovat eri värillä.

Hienolla Archer 4 stämpillä varustettu PA-3 on vuoden 2021 Suomen mestarin ja moninkertaisen Suomen Pro Tourin voittajan , Väinö Mäkelän, uusin fundraiser-kiekko. Tue Väinöä ostamalla tämä kiekko!

Väinö sinkittää putteja parhaimpien jousimiesten tarkkuudella ringin ulkopuolelta, ja siksi tähän Väinön puttiputteriin on valittu The Archer 4 stämppi. PA-3 on ollut yksi Väinön luottokiekoista jo useamman vuoden, ja jatkossakin se kolahtelee suoraan mukiin, mutta nyt tällä uudella nimikkostämpillä varustettuna.

PA3 on Prodigy Discsin suoralentoisin putteri. PA3:ssa on bead, eli kiekon alarimmissä oleva paksumpi kohta joka parantaa grippiä niin puteissa kuin lähestymisissä. Beadilla varustetut putterit ovat maailmalla yleisesti suosittuja draivi- ja lähestymisputtereita.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen