• Nopeus9
  • Liito5
  • Vakaus-1
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

17.90

Tesla kuuluu MVP:n nopeampien draiverien joukkoon (rimmin leveys 20 mm). Teslaa on verrattu Voltiin ja onpa sitä kutsuttu Voltin isoksi sisarukseksikin. Kyseessä on lentonumeroiden perusteella kiekko, jonka lentorata on suorahko. Meidän kokemuksemme mukaan Proton Tesla on selvästi ylivakaampi kuin mitä lentonumeronsa kertovat (katso Martin testivideo alta).

Proton on Axiom Discsin ja MVP Discs Sportsin kestävä muoviseos, joka kestää kulutusta ehkäpä parhaiten kaikista markkinoilla olevista muoveista. Useimmiten Proton-muovinen kiekko on Neutron-muovista vastinettaan ylivakaampi.

Kiekko on valmistettu MVP Disc Sportsin GYRO™-menetelmällä, jossa kiekko valmistetaan useammassa osassa eri materiaaleista ja siten se saadaan kehäpainoisemmaksi kuin perinteisellä tavalla valmistetut verrokit.

Proton on MVP Discs Sportsin laadukas sekä jämäkkä muoviseos, joka kestää kulutusta ehkäpä parhaiten kaikista markkinoilla olevista muoveista. Useimmiten Proton-muovinen kiekko on Neutron-muovista vastinettaan ylivakaampi.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen