• Nopeus5
  • Liito6
  • Vakaus-1
  • Feidi0

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

18.90

Wombat on alivakaa lähestymiskiekko, jonka lentorata muistuttaa Foxbatia. Tässä kiekossa on käytössä Innova Discsin VTech-teknologia, jonka ansiosta kiekko kestää enemmän poweria ja sopii monen pelaajan otteeseen entistä paremmin. Sopii erinomaisesti suoriin pilleihin sekä annukoihin.

VTech-teknologiassa kiekon alareuna on kupera.

Innovan GStar -materiaali on jalostettu erittäin suositusta Star -muovista. GStar -muovi on erittäin pitävää ja hieman pehmeämpää kuin tavallinen Star -muovi. Erinomainen valinta mm. kylmien kelien kierroksille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa.

Innovan GStar-muovi on jatkojalostettu Star-muovista. GStar-muovi on pehmeämpää kuin tavallinen Star -muovi ja siitä saa helposti pitävän otteen. Erinomainen valinta myös pakkaskeleille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa. GStar -muovissa on metallinhohtoisia vivahteita ja se on todella näyttävän näköinen.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen