• Nopeus9
  • Liito6
  • Vakaus-3
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

24.90

Sphinx on sopiva kaikille niille pelaajille, jotka tarvitsevat bägiin liidokkaan alivakaan kiekon mahdollisimman pienellä lennon lopun feidillä. Sphinxiä voi käyttää myös hysseflippeihin, rollereihin tai vaikka pitkiin annukoihin. Sphinx on ominaisuuksiltaan ja tuntumaltaan lähellä Innovan Roadrunneria.

Infinite Discs are manufactured by Innova Champion Discs. Most Infinite Discs models are designed for players at all levels, while some discs will be fine-tuned for the specific demands of experienced throwers. Every run specifies the run number and includes the total number of discs manufactured. This information helps throwers find consistency and allows collectors to know the rarity of their discs.

Signature Swirly S-Blend on Infiniten erikoismuoviseos, jolla tehdään vain tiimipelaajien varainkeruukiekot. S-Blend on Infiniten vastine Innovan Star-muoville, joka on yksi markkinoiden suosituimmista muoviseoksista. S-Blend on kulutuksen kestoltaan C-Blendin tasoa, jonka lisäksi siitä saa myös hyvän ja pitävän otteen. Swirly S-Blend -muoviin on lisätty useita värejä yksilöllisen ulkonäön saamiseksi. Swirly S-Blend on lisäksi ehkäpä hieman jäykemmän tuntuista kuin normaali S-Blend.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen