• Nopeus1
  • Liito7
  • Vakaus0
  • Feidi0

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.00

Ale- / kampanjakoodit eivät ole voimassa tälle tuotteelle

Tämä erä on ns. Misprint-yksilöitä, joissa kaikissa on useampi stämppi.

MVP Disc Sportsin Glitchistä on tullut frisbeegolfaajien suosikki Simon Lizotten vaihdettua MVP:n talliin kauden 2023 alussa.

Kun aloimme suunnitella ensimmäistä yhteistä julkaisuamme Simonin ja MVP:n kanssa, Glitch oli listamme kärjessä. Hauskojen keskustelujen jälkeen olemme päättäneet kiekolle nimen ja grafiikat. Kiekon virallinen nimi on koko komeudessaan MVP Disc Sports R2 Eclipse Rim Glitch Glitsch - Simon Lizotte & MVP Powergrip Collab Series. Tuttavien kesken Glitsch Glitch.

Glitch on ainutlaatuinen hybridiputteri ja koppailukiekko. Se on putterin kokoinen, mutta erittäin kevyt ja yllättävän vakaa. Ei vaadi paljon vaivaa, että saa Glitchin lentämään kauas erinomaisella liu'ulla. Täydellinen koppailuun, lämmittelyyn ennen kierrosta kaverin kanssa tai jopa lähestymiskiekoksi.

Nimeäminen, värit ja painot

Simon kertoi, että sana "glitsch" tarkoittaa saksaksi liukasta. Emme voineet vastustaa kiusausta pieneen sanaleikkiin. Kyllä, tämä on Glitch Glitsch.

Jokaisessa kiekossa on musta kansi, jossa on harmaa glow-reunus, joka loistaa upean sinisenä lampulla ladattuna. Jokaisessa kiekossa on lisäksi kolmivärinen stämppi, jonka värikombinaatiot vaihtelevat.

R2 Neutron -muoviseos on MVP Disc Sportin ensimmäinen heidän oman tehtaan epäkuranteista tuotteista uudelleen tehty kierrätysmuoviseos. R2 Neutron -muovilla valmistetut kiekot ovat aina keskiosaltaan mustia ja reunaltaan valkoisia.

Tässä kiekon keskiosa on R2 Neutron -muovia, joka ei hohda pimeässä, kun taas R2 Eclipse Rim -muovisen kiekon valkoinen reuna on valmistettu pimeässä valoa hohtavasta Eclipse 2.0 -muovista. Lataa kiekon reuna hohtavaksi tehokkaalla taskulampulla ja jatka kierrostasi myös hämärän saapuessa.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen