• Nopeus5
  • Liito4
  • Vakaus0
  • Feidi2,5

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

21.90

Prism Proton Pyro on ylivakaa lähestymiskiekko Axiom Discsiltä, joka on valmistajan mukaan aiemmin julkaistua MVP:n Deflectoria liidokkaampi omaten silti voimakkaan loppufeidin. Tämä kiekko kestää koviakin tuulia, ja nopeita lähtönopeuksia kääntämättä yli. Prism Pyro on erittäin tyylikkään näköinen kiekko. Siinä on läpikuultavasta Proton-muovista valettuna sekä keskiosa (core), että reuna (rim), ja stämppi on tehty kolmella eri kalvolla viimeistellen luomuksen upean näköiseksi.

Prism Proton on Axiom Discsin muoviseosten yhdistelmä, jossa kiekon keskiosan lisäksi myös kiekon reuna on tehty läpikuultavasta Proton-muovista.

Prism Proton plastic is a combination of Proton plastic cores and rims. The Proton plastic core and translucent Prism rim gives this disc a truly stunning dual-toned effect that is one of a kind in the sport of Disc Golf. The Prism rim also provides our highest durability for a long life of consistent flights.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen