• Nopeus3
  • Liito3
  • Vakaus-0,5
  • Feidi0

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

14.90

Atom on MVP Disc Sportsin ensimmäinen perusmuoviseoksella julkaistu putteri. Siinä on käytetty Axiom Discsin aiemmin esittelemän Envyn keskiosaa yhdistämällä se reunan täysin uuteen 10 mm:n Overmold-tekniikkaan. Tämän yhdistelmän lopputuloksena on huikea putteri, joka on Envyä hieman alivakaampi. Lentoradaltaan Atom on suorahko tuottaen lentoradan loppuun hennon feidin. Uusi kapeampi siipirakenne yhdistettynä suureen lentopintaan tuottaa Atomille erityisen pitkän liidon.

Cosmic Electron Medium on Electron (Medium) -muovia, jossa kiekon ruiskupuristuksen yhteydessä muottiin tirskautetaan useampaa väriainetta antamaan kiekolle ainutlaatuisen ulkonäön.

Cosmic Electron -muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä, tai sitten ne voi olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee. Kiekon keskiosan lisäksi myös reuna voi olla monivärinen.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen