• Nopeus13
  • Liito5
  • Vakaus-1
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.90

Blizzard Champion on normaalia Innovan Champion -muovia, jonka sisällä on lukuisia pieniä mikrokuplia. Tämän teknologian avulla Innova on onnistunut valmistamaan draivereita kevyemmissä painoissa kuin koskaan ennen. Blizzard Champion -kiekot ovat myös suhteessa vakaampia kuin niiden kevyt paino antaisi olettaa, eli esimerkiksi 150+ grammainen Blizzard Champion Boss käyttäytyy hyvin saman tyyppisesti kuin 10-15 grammaa painavampi tavallinen Champion Boss.

Blizzard Champion Bossilla on heitetty myös pituusheiton maailmanennätys, kun Simon Lizotte paiskasi 263,2-metrisen siivun 157-grammaisella Avery Jenkinsiltä lainatulla Blizzard CH Bossilla. Näiden kiekkojen onkin todettu lentävän jopa yli 20 metriä pidemmälle kuin täysipainoisten 'isoveljiensä'. Vastatuulikiekkoja Blizzard-muovin kiekot eivät kuitenkaan ole, vaan kuten arvata saattaa, kevyet kiekot muuttuvat vaikeammin hallittaviksi kovissa tuuliolosuhteissa. Myötätuuleen/sivumyötäiseen heittäessä saatat puolestaan huomata hymyn nousevan korviin, kun kiekko lentää huomattavasti pidemmälle kuin perinteinen täysipainoinen draiveri.

Blizzard-kiekoissa käytetyn ilmakuplaseos-teknologian vuoksi kiekkojen pinta saattaa paikoin tuntua epätasaiselta, mutta tällä ei ole huomattu olevan ratkaisevaa merkitystä kiekon lentoon. Vika näissä tapauksissa on siis pääsääntöisesti kosmeettinen, emmekä lähtökohtaisesti vaihda mahdollisesti epätasaisen viimeistelyn omaavia kiekkoja uusiin.

Blizzard Champion Dyed -kiekot ovat yksilöllisesti värjättyjä tuotteita ja siksi kuvassa esiintyvä tuote saattaa poiketa väritykseltään ja kuvioinniltaan toimitettavasta tuotteesta.

Blizzard Champion on perinteistä Champion-muovia, jonka rimmiin on lisätty tuhansia pieniä mikrokuplia. Tämän teknologian avulla leveäreunaisia draivereita on saatavilla myös kevyemmissä painoluokissa. Kevyempi paino mahdollistaa entistä pidemmät heitot pienemmällä vaivalla.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen