• Nopeus3
  • Liito3
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

29.90

HUOM! Kiekon värin valinnassa on näkyvissä kiekon pääväri.

HUOM! Stämpin väri ja kiekon väritys vaihtelee. Tuotekuvat ovat vain esimerkkikuvia.

PA-1 on matalaprofiilinen ja jämäkkä putteri hyvällä gripillä. Ylivakaa putteri joka lentää kovaa heittäessä kuitenkin kohtuu suoraan kestäen myös vastatuulta.

Otso 'metsien kuningas' symboloi voimaa, rohkeutta ja urhoollisuutta - kaikki ominaisuuksia, jotka kuvaavat Seppo Pajun peliä ja persoonallisuutta. Ostamalla Otso-erikoiskiekon tuet Seppo Pajun kilpailutoimintaa.

Sepon kommentti PA-1:stä: 'Valitsin PA-1 putterin, koska se on ollut minun "go-to" heittoputteri jo vuosien ajan. Olen todennäköisesti heittänyt tätä kiekkoja enemmän kuin mitään muuta kiekkoa elämäni aikana. PA-1 on äärimmäisen monipuolinen kiekko ja se kestää käyttöä todella pitkään. Sen tuntuma ja muotoilu on huippuluokkaa ja rakastuin kiekkoon ensiheitoilla.'

500 Spectrum -muoviseos on 500-muovia, johon on lisätty useita värejä yksilöllisen ulkonäön saamiseksi. Värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

500-sarjan muoviseos on kehitetty pelaajien palautteen pohjalta. Se on jäykemmän tuntuista kuin 400-sarjan muovi, joten kiekosta saa luotettavan otteen. Tässä muoviseoksessa on löydetty sopiva jäykkyys/joustavuus kompromissi.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen