• Nopeus3
  • Liito3
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

29.90

HUOM! Kiekon värin valinnassa on näkyvissä kiekon pääväri.

HUOM! Stämpin väri ja kiekon väritys vaihtelee. Tuotekuvat ovat vain esimerkkikuvia.

PA1 on matalaprofiilinen ja jämäkkä putteri hyvällä gripillä. Ylivakaa putteri joka lentää kovaa heittäessä kuitenkin kohtuu suoraan kestäen myös vastatuulta.

Otso 'metsien kuningas' symboloi voimaa, rohkeutta ja urhoollisuutta - kaikki ominaisuuksia, jotka kuvaavat Seppo Pajun peliä ja persoonallisuutta. Ostamalla Otso-erikoiskiekon tuet Seppo Pajun kilpailutoimintaa.

Sepon kommentti PA-1:stä: 'Valitsin PA-1 putterin, koska se on ollut minun "go-to" heittoputteri jo vuosien ajan. Olen todennäköisesti heittänyt tätä kiekkoja enemmän kuin mitään muuta kiekkoa elämäni aikana. PA-1 on äärimmäisen monipuolinen kiekko ja se kestää käyttöä todella pitkään. Sen tuntuma ja muotoilu on huippuluokkaa ja rakastuin kiekkoon ensiheitoilla.'

500 Spectrum -muoviseos on 500-muovia, johon on lisätty useita värejä yksilöllisen ulkonäön saamiseksi. Värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

500-sarjan muoviseos on kehitetty pelaajien palautteen pohjalta. Se on jäykemmän tuntuista kuin 400-sarjan muovi, joten kiekosta saa luotettavan otteen. Tässä muoviseoksessa on löydetty sopiva jäykkyys/joustavuus kompromissi.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen