• Nopeus5
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

26.90

HUOM! Kiekon värin valintataulussa on näkyvissä kiekon Orbit-efektin reunan väri. Reuna on aina keskustaa tummempi. Stämpin väri voi vaihdella

Trust on vakaan lentoradan lähestymiskiekko, joka lentää suoraa hieman kovemmalla lähtönopeudella heitettynä. Matalilla lähtönopeuksilla Trustin saa feidaamaan lennon lopulla luotettavasti. Kiekon alareunassa ei ole beadia ja siksi Trust sopiikin monen pelaajan käteen sekä rysty- että kämmenheittoihin.

Orbit on Latitude 64:n valmistustapa, jolla kiekkoihin saadaan kahta väriä.

Grand-muoviseos on kestävää premium-luokan muovia, joka on tuntumaltaan pehmeää ja joustavaa. The Latitude 64 Royal Line takes disc golf quality one step further with the innovative NexEdge and NexFeel technologies. The days of sharp flashing are gone as the NexEdge process provides a buttery smooth feel to the bottom and outer parts of the rim. NexFeel is our new polishing technology enhancing the grip and feel of the whole disc surface.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen