• Nopeus11
  • Liito3
  • Vakaus0
  • Feidi4

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

14.90

Slab on leveäreunainen erittäin ylivakaa pituuskiekko, jota voi heittää kovalla lähtönopeudella ja silti luottaa kiekon feidaavan vahvasti lennon lopussa. Slab on siis mainio valinta tuulisille keleille, jäätäviin kämmendraiveihin, piikkihysseen tai muihin tilanteisiin joissa voit hyödyntää sen ylivakautta ja lopun feidiä. Lähin verrokki Slabille löytyy Innovan Maxista, Slab on kuin litteäkantinen Max.

Infinite Discs are manufactured by Innova Champion Discs. Most Infinite Discs models are designed for players at all levels, while some discs will be fine-tuned for the specific demands of experienced throwers. Every run specifies the run number and includes the total number of discs manufactured. This information helps throwers find consistency and allows collectors to know the rarity of their discs.

I-Blend on tuntumaltaan ja ominaisuuksiltaan erittäin lähellä S-Blendiä (ja Innovan Star-muovia). Siitä saa pitävän otteen, ja se on kulutuksen kestoltaan parhaimpien muoviseosten joukossa.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen