Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

Kun tilaat...
42.90

Apua tilaamiseen

Voit lisätä tuotteita ostoskoriin joko verkkokaupastamme tai jostakin myymälöistämme. Valitetavasti tässä vaiheessa tilaaminen useammasta myymälästä yhdellä tilauksella ei onnistu

Zone GT Battle Pack on erilainen tapa julkaista uusi kiekko - se on itseasiassa valmistajan kutsu testaamaan kahta uudenlaista Zonea.

Tämän setin toisessa Zonessa on Banger GT:n kansi ja toisessa Ringer GT:n kansi. Kumpikaan kiekoista ei ole saanut vielä PDGA:lta hyväksyntää. Siksi Discraft haluaakin sinun testaavan näitä kiekkoja ja antavan niistä heille palautetta, jotta he voivat päättää kiekkojen tulevaisuuden - tuleeko molemmista tai jommasta kummasta mallista uusi kiekko Discraftin tuotantoon, vai hylätäänkö idea ja kokeillaan jatkossa jotain muuta.

Jokaisen setin sisältä löytyy QR-koodi, jota kautta pääset valmistajan kyselyyn.

Tips for reviewing:

  • Play at least one round with each disc.
  • Feel, examine, and take notes on what you like and dislike for each disc
  • Note preferences, take photos, or record videos.
  • Share insights, experiences, and comparisons.
  • Which performed better in specific situations?

Z Line on Discraftin kestävin muoviseos, joka säilyttää siksi lento-ominaisuudet muita muovilaatuja paremmin. Siksipä tämä yleensä läpinäkyvä muoviseos onkin monen pelaajan suosikki.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

Kun tilaat...