• Nopeus7
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

27.90

Tuote ei ole saatavilla
Juuri julkaistu

Estimated Release date is February 3, 2023 (date may change until it's confirmed by Discraft).

HUOM! Kiekon värin valintataulussa on näkyvissä kiekon pääväri.

ESP-muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä tai ne voivat olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

Athena on Paul McBethille varta vasten suunniteltu luotettava väylädraiveri. Suora lentorata ja hyvä liito tekevät Athenasta tarkan ja miellyttävän heittää.

Introducing the Prototype Athena, the sixth disc in the Paul McBeth lineup. This 7 speed prototype driver is for control shots with a dependable fade. Similar shot shaping flight characteristics to the Anax with reliable over-stability.

"I think Discraft has the most underrated fairway drivers in disc golf but they do have a small pocket missing that the Athena is going to fill perfectly."

Paul McBeth

Uudistetulla ESP-muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä, tai sitten ne voi olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

ESP-muovi kestää kulutusta miltei Z Line -muovin tapaan, mutta sen lisäksi siihen on pyritty saamaan parempi pito. ESP Swirl-muoviset kiekot ovat jäykempiä normaaliin ESP-muoviin verrattuna.