• Nopeus3
  • Liito3
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

16.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Kunnioittaakseen Kristinin historiallista suoritusta Latitude 64 valmisti erän Zero Medium Moonshine Purea Kristinin nimikkokiekoksi komealla stämpillä. Jos haluat putata yhtä hyvin kuin Kristin tai tukea hänen kilpailumatkojaan, osta Kristin Tattar Pure!

Todella suoraan lentävä putteri, jonka kehittämisessä oli mukana Latituden pelaajalegenda Jesper Lundmark. Soveltuu myös lähestymisiin ja draiveihin. Pure pitää mainiosti sen heittolinjan, jonka sille käskytät. Kiekossa on minimaalinen feidi lennon lopussa.

"Moonshine Pure has turned out to be my favorite putting putter. It has comfortable shallow rim combined with a good blend of plastic, makes it a perfect grip for me. The flight path of the Pure is very predictable, it is a straight flying disc with minimal fade and lots of glide. This makes even outside the circle putts look easy." Kristin Tattar

Zero Medium Moonshine on Zero Medium -muovia, joka hohtaa pimeässä vihertävänä. Lataa kiekko hohtavaksi tehokkaalla taskulampulla ja jatka kierrostasi myös hämärän saapuessa.

Zero Medium -muovilla saat hyvän pidon ja jämäkkyyden putteihisi. Zero Medium -muovi on hieman joustavampi muoviseos Zero Hard-muoviin verrattuna. Jos Zero Soft tuntuu liian pehmeältä ja Zero Hard liian kovalta, valitse Zero Medium!