Käytetty tuote

500 PA-3
Prodigy Disc

9.00 €

Käytetyn kiekon tiedot

Ohje
Kunto 7 / 10
Tussit Kyllä
Väri
Paino 175
Kunto
10-:
Ei koskaan heitetty, ei lisättyjä merkintöjä, pieniä varastoinnin aiheuttamia jälkiä.
9½:
Erittäin vähäisiä jälkiä.
9:
Vähäistä kulumaa, ei merkittäviä jälkiä.
8:
Hieman kulunut, mutta edelleen hyvässä kunnossa.
7:
Melko kulunut, mutta edelleen käyttökelpoinen.
6:
Paljon kulunut, mutta säilyttänyt muotonsa.
Tussit
Onko tuotteessa tussin tai muun kynän jälkiä

Infoa tuotteesta

PA3 on Prodigy Discsin suoralentoisin putteri. PA3:ssa on bead, eli kiekon alarimmissä oleva paksumpi kohta joka parantaa grippiä niin puteissa kuin lähestymisissä. Beadilla varustetut putterit ovat maailmalla yleisesti suosittuja draivi- ja lähestymisputtereita.

500-sarjan muoviseos on kehitetty pelaajien palautteen pohjalta. Se on jäykemmän tuntuista kuin 400-sarjan muovi, joten kiekosta saa luotettavan otteen. Tässä muoviseoksessa on löydetty sopiva jäykkyys/joustavuus kompromissi.

Suomessakin toimiva Prodigy Disc on yksi Suomen suosituimmista frisbeegolfmerkeistä. Prodigyn valikoimassa on frisbeegolfkiekkoja, reppuja, koreja sekä erilaisia oheistuotteita. Kiekkojen valmistus tapahtuu pääsääntöisesti Yhdysvalloissa. Osa kiekoista valmistetaan Kiinassa. Prodigyn kiekoissa on uniikki nimeämistapa: mallin ensimmäinen osa on kirjain, joka kertoo kiekon tyypin (esim. PA-sarja - puttereita, A-sarja - lähestymiskiekkoja, M-sarja - lähestymiskiekkoja, F-sarja - väylädraiveri, H - hybrid driver, D - distance driver). Prodigy Discin niin sanotut premium-muoviseokset ovat 400, 500 ja 750. Pitävämpiä ja nopeammin kuluvia perusmuoveja ovat 200, 300 ja 350g.

Suosituimpia Prodigyn kiekkoja: PA-3, A2, M4, F3, H3 ja D2.

Kiekon kannessa yleensä näkyvät numerot kertovat kiekon lento-ominaisuuksista. Yleisimmin käytetty tapa kertoa lento-ominaisuuksista on käyttää neljää numeroa: nopeus, liito, vakaus ja feidi.

Tutustu tarkemmin lentonumeroihin blogissamme.

Frisbeegolfkiekkojen paino on useimmiten välillä 140-180 grammaa. Mitä kevyempi kiekko on, sitä alivakaammin se käyttäytyy. Vastaavasti mitä painavampi kiekko on, sitä ylivakaammin se käyttäytyy.

Vinkki: lue myös artikkelimme Frisbeegolfkiekon alivakaus ja ylivakaus.

Kun tilaat