• Nopeus9
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

27.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

ThunderBird täydentää loistavasti Innovan kiekkomallistoa. Se on 9-nopeuksinen kiekko, joka on vakaudeltaan TeeBirdin kaltainen. Onpa sitä verrattu myös hyvin kulutettuun FireBirdiin ollen kuitenkin loppufeidiltään sitä vaatimattomampi.

What better way to welcome "Big Jerm" to Innova's Star Team than with this gorgeous Star Thunderbird as his first Tour Series disc. Designed specifically to his specifications, these are the flattest-topped Thunderbirds ever created, and have a great stiff feel. A substantial portion of each sale will go directly to Big Jerm to assist with his touring efforts.

Swirly Star -muovi on Star-muovia, johon on lisätty useita värejä yksilöllisen ulkonäön saamiseksi. Swirly Star -muoviseos on normaalisti saatavilla vain Innovan tiimipelaajien tai kilpailujen varainhankintakiekkona.

Star-muovi on yksi suosituimmista muoviseoksista. Se on kulutuksen kestoltaan miltei Champion-muovin tasoa, jonka lisäksi siitä saa myös hyvän ja pitävän otteen.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä