• Nopeus1
  • Liito7
  • Vakaus0
  • Feidi0

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

24.90

Tuote ei ole saatavilla
Juuri julkaistu

Glitch on yksi Team Powergripin Simon Lizotten suosikkikiekoista!

Glitchiä voi sanoa eräänlaiseksi frisbeegolfkiekon ja kopittelukiekon risteymäksi (hybridiksi). Glitch on halkaisijaltaan puttereiden kokoluokassa ja se on myös hyväksytty frisbeegolfissa kilpailukäyttöön lajin kattojärjeston PDGA:n toimesta.

Glitchin liitoarvo on puttereiden joukossa erinomainen (liito/glide: 7), ja se jo kertookin kiekon käyttötarkoituksesta paljon. Jo pienellä ranneliikkeellä saat Glitchin liitämään näppärästi kohteeseen, olipa se sitten kori tai kopittelussa kaveri. Glitchin suora lentorata ja kevyt paino mahdollistaa helpot ja liitävät heitot myös vähemmän aikaa harrastaneille.

R2 Neutron -muoviseos on MVP Disc Sportin ensimmäinen heidän oman tehtaan epäkuranteista tuotteista uudelleen tehty kierrätysmuoviseos. R2 Neutron -muovilla valmistetut kiekot ovat aina keskiosaltaan mustia ja reunaltaan valkoisia.

Tässä kiekon keskiosa on R2 Neutron -muovia, joka ei hohda pimeässä, kun taas R2 Eclipse Rim -muovisen kiekon valkoinen reuna on valmistettu pimeässä valoa hohtavasta Eclipse 2.0 -muovista. Lataa kiekon reuna hohtavaksi tehokkaalla taskulampulla ja jatka kierrostasi myös hämärän saapuessa.