• Nopeus2
  • Liito3
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

20.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Erä Eagle McMahonin nimikkoputteria Konopiste Open 2018 -voittoa juhlistavana erikoisjulkaisuna! Näissä kiekoissa on päällipuolella Imperial Eagle 2 -stämppi ja pohjassa Triumph Series -stämppi.

Discmania Triumph Series on luotu juhlistamaan Team Discmanian pelaajien saavutuksia. Kutakin mallia on saatavilla rajoitetusti ja jokaisesta myydystä kiekosta kilahtaa osuus asianmukaisen pelaajan kisakassaan.

Discmanian P2 on putteri, joka soveltuu erinomaisesti niin putteihin kuin lähestymisheittoihin. Sitä voi heittää jopa yli 100 metriä ja se on vakaa. Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, lyhyet draivit, edistyneille ja kilpapelaajille.

First Empires are built, and then Empires conquer. The Imperial Eagle is back after devastating the competition again and again this season and has returned stronger than ever. The Imperial Eagle II is the newest signature release for Eagle McMahon, featuring a massive three headed eagle on the front of the disc, this Taloned Terror is ready for war on the course, and designed to crush opposition.

Color Glow P-line on P-line muovia, johon on lisätty pimeässä hohtavaa ainesosaa.

Stiff P-line muovi on jäykkää P-line muovia, jossa on D-linea muistuttava pintatuntuma. Tätä muoviseosta Discmania käyttää lähinnä puttereissa ja lähestymiskiekoissa. Muovin jäykkyyden vuoksi valmistaja ei suosittele käyttämään tämän muovilaadun kiekkoja alle +5°C lämpötiloissa.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä