Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

129.00

Ale- / kampanjakoodit eivät ole voimassa tälle tuotteelle

Tätä tuotetta myydään vain 23.11.2023 saapunut erä, tälle tuotteelle ei tule varastotäydennyksiä.

Valmistajan ohjeistuksen mukaisesti tälle tuotteelle ei tällä hetkellä hyväksytä alennuskoodeja.

Digital GYROPalooza Box 2023 sisältää 11 kiekkoa. Kiekot voivat olla kolmelta valmistajalta: MVP Disc Sports, Axiom Discs ja Streamline Discs.

Tällä tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Digital GYROPalooza Box 2023 sisältää 11 kiekkoa:

1 x Eclipse R2 Neutron Envy Green C Studion stämpillä. Kiekon reuna on pimeässä hohtavaa materiaalia, joka on ilman valolatausta aina saman värinen (harmaa glow). Lampulla lataamisen jälkeen reuna hohtaa värillisenä. Hohtavan rimmin (reunan) väri vaihtelee kiekoittain.

1 x Eclipse R2 Neutron Hex. Kiekon reuna on pimeässä hohtavaa materiaalia, joka on ilman valolatausta aina saman värinen (harmaa glow). Lampulla lataamisen jälkeen reuna hohtaa värillisenä. Hohtavan rimmin (reunan) väri vaihtelee kiekoittain.

1 x Eclipse R2 Neutron Crave Skulboyn suunnittelemalla stämpillä. Kiekon reuna on pimeässä hohtavaa materiaalia, joka on ilman valolatausta aina saman värinen (harmaa glow). Lampulla lataamisen jälkeen reuna hohtaa värillisenä. Hohtavan rimmin (reunan) väri vaihtelee kiekoittain.

1 x Eclipse Glitch Mike Inscho suunnittelemalla stämpillä (kiekon keskiosa on pimeässä hohtavaa materiaalia, joka on ilman valolatausta aina saman värinen (vaalea glow). Lampulla lataamisen jälkeen keskiosa hohtaa vihreänä.)

1 x Neutron Detour (5/5/-2/1) DoubleRam Designin stämpillä. Uusi James Conradille suunniteltu kiekko.

4 x Lab Second kiekkoja (Lab Second -kiekot ovat ns. kakkoslaadun kiekkoja, jotka eivät kosmeettisesti vastaa normaalia laatua. Niissä voi olla epätasaisuutta viimeistelyssä tai stämpissä, tai muuta epätasaisuutta laadussa. Lento-ominaisuuksiin nämä puutteet eivät kuitenkaan vaikuta).

2 x MVP Pro Shop kiekkoja (nämä kiekot tulevat MVP:n Pro Shopin valikoimasta, ne voi olla Artist Series -kiekkoja, Team Series -kiekkoja tai muita ei Pro Shopissa julkaistuja kiekkoja)


Neutron Detour

Detour (5/5/-2/1) on alivakaa lähestymiskiekko, joka toimii kovemmilla lähtönopeuksilla hyzerflippeihin ja hitaasti ylikääntäviin heittoihin. Hitaammilla lähtönopeuksilla heitettäessä Detour toimii suorana lähestymiskiekkona. Valmistajan mukaan Detour asettuu vakaudeltaan Hexin ja Uplinkin väliin, ollen hivenen Hexiä alivakaampi, mutta Uplinkkiä ylivakaampi. Detour on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan tässä GYROpalooza boksissa.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen