Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

Kun tilaat...
119.00

Apua tilaamiseen

Voit valita tuotteita joko verkkokaupastamme tai jostakin myymälöistämme. Myymälöiden varastosta valituille tuotteille ainoa mahdollinen toimitustapa on nouto kyseisestä myymälästä.

2021 GYROPalooza Pack sisältää 7 kiekkoa. Kiekot voivat olla kolmelta valmistajalta: MVP Disc Sports, Axiom Discs ja Streamline Discs.

Tällä tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

2021 GYROpalooza Pack sisältää 7 kiekkoa:

1 kpl Neutron Uplink – GYROPalooza Stamp (5/5/-3/1)

1 kpl Eclipse Inertia – Glow Proto Stamp (9/5/-2/2)

5 kpl Lab Second Discs


1 kpl Neutron Uplink – GYROPalooza Stamp (5/5/-3/1)

Uplink on MVP:n uusi alivakaa lähestymiskiekko, jota ei ole vielä julkaistu. Uplink on hieman Axioom Discsin Paradoxia ylivakaampi, tehden siitä kovilla lähtönopeuksilla hieman helpommin kontrolloitavan. Uplink on kuitenkin tarpeeksi alivakaa sopien myös aloittelevalle pelaajalle suoraksi lähestymiskiekoksi. Tässä Uplinkin erikoisversiossa on John Dornin suunnittelema GYROPalooza-stämppi.

1 x Eclipse Inertia – Glow Proto Stamp (9/5/-2/2)

Inertia on alivakaahko draiveri, jonka lentorata on suora hitaammilla heittonopeuksilla, ja kovemmmalla repäisyllä saat sen kääntämään yli ja liitämään pitkälle. Tämä Glow Proto Inertia hohtaa sinisen sävyisenä, joka on valmistajan mukaan yksi parhaista väreistä hohtavaan kiekkoon. Kuitenkin hohdon kesto on valmistajan mukaan lyhyempi kuin heidän Eclipse 2.0 -muovissa. Tässä kiekon keskiosa on hohtavaa materiaalia ja kiekon reuna ei hohda pimeässä. Lataa kiekko hohtavaksi tehokkaalla taskulampulla ja jatka kierrostasi myös hämärän saapuessa.

5 x Lab Second Discs Lab Second -kiekot ovat ns. kakkoslaadun kiekkoja, jotka eivät kosmeettisesti vastaa normaalia laatua. Niissä voi olla epätasaisuutta viimeistelyssä tai stämpissä, tai muuta epätasaisuutta laadussa. Lento-ominaisuuksiin nämä puutteet eivät kuitenkaan vaikuta. Kiekot voivat olla kolmelta valmistajalta: MVP Disc Sports, Axiom Discs ja Streamline Discs.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

Kun tilaat...
Seuraa meitä
Powergrip on Euroopan suurin frisbeegolfkauppa.