• Nopeus9
  • Liito6
  • Vakaus-3
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

14.90

Sphinx on sopiva kaikille niille pelaajille, jotka tarvitsevat bägiin liidokkaan alivakaan kiekon mahdollisimman pienellä lennon lopun feidillä. Sphinxiä voi käyttää myös hysseflippeihin, rollereihin tai vaikka pitkiin annukoihin. Sphinx on ominaisuuksiltaan ja tuntumaltaan lähellä Innovan Roadrunneria.

Infinite Discs are manufactured by Innova Champion Discs. Most Infinite Discs models are designed for players at all levels, while some discs will be fine-tuned for the specific demands of experienced throwers. Every run specifies the run number and includes the total number of discs manufactured. This information helps throwers find consistency and allows collectors to know the rarity of their discs.

I-Blend on tuntumaltaan ja ominaisuuksiltaan erittäin lähellä S-Blendiä (ja Innovan Star-muovia). Siitä saa pitävän otteen, ja se on kulutuksen kestoltaan parhaimpien muoviseosten joukossa.

Tilaa varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen