• Nopeus10
  • Liito5
  • Vakaus-4
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

17.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

TD2 on Discmanian helppoheittoisin pituusdraiveri. Se on huomattavan alivakaa draiveri, jonka ansiosta pitkälle heittäminen kevyemmällä vedolla on tällä kiekolla lastenleikkiä. Soveltuu erittäin hyvin pituusdraiveriksi pelaajille, joiden heittopituus on alle 90 metriä.

Loistavan liu'un ja alivakauden ansiosta tästä kiekosta on hyötyä kaikille! Kovempaa heittäville tämä draiveri toimii loistavana rollerikiekkona ja ylikääntävyytensä ansiosta TD2:lla onnistuu pitkät kääntyvät draivit vaivatta. Erityisen hyvin tämä kiekko soveltuu hitaamman lähtönopeuden omaaville pelaajille, joille TD2 tuo varmasti lisämetrejä liukunsa ansiosta.

G-line vastaa Innovan huippusuosittua GStar -muovia. Se tarjoaa erinomaisen pidon ja hieman S-linjan muovia pehmeämmän sekä joustavamman koostumuksen. Erinomainen valinta mm. kylmien kelien kierroksille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa.

Discmanian erittäin kestävä ja pitävä muoviseos, joka tarjoaa myös erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa. Tällaista pitoa ei ole ennen nähty premium -luokan muoveissa. Erinomainen valinta mm. kylmien kelien kierroksille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa. G-line -muovissa on metallinhohtoisia vivahteita ja se on todella näyttävän näköistä.

Seuraa meitä
Powergrip on Euroopan suurin frisbeegolfkauppa.