• Nopeus3
  • Liito4
  • Vakaus0
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

29.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

HUOM! Vain 1 kpl / asiakas. Ylimääräiset perutaan automaattisesti.

350G Spectrum -muovissa värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee. 350G-muovi kolhiintuu ja kuluu herkästi osuessaan ketjuihin, maahan tai esteisiin. Tuotekuva on vain esimerkkikuva.

HUOM! Kiekot ovat väritykseltään erilaisia, osassa voi olla jotain väriä enemmän (miltei yksivärisiä), osassa useita värejä sekaisin. Koska värisävyä on vaikea määritellä myymme kiekot Random-värillä (?), joka käytännössä tarkoittaa sitä, että kiekko voi olla minkä värinen tahansa.

The Archer 2 on tämän vuoden Suomen mestarin ja moninkertaisen Suomen Pro Tourin voittajan , Väinö Mäkelän, fundraiser-kiekko. Tue Väinöä ostamalla tämä kiekko!

Väinö sinkittää putteja parhaimpien jousimiesten tarkkuudella ringin ulkopuolelta, ja siksi tähän putteriin on valittu The Archer 2 stämppi. PA-3 on ollut yksi Väinön luottokiekoista jo useamman vuoden, ja jatkossakin se kolahtelee suoraan mukiin, mutta nyt tällä uudella nimikkostämpillä varustettuna.

PA3 on Prodigy Discsin suoralentoisin putteri. PA3:ssa on bead, eli kiekon alarimmissä oleva paksumpi kohta joka parantaa grippiä niin puteissa kuin lähestymisissä. Beadilla varustetut putterit ovat maailmalla yleisesti suosittuja draivi- ja lähestymisputtereita.

350G Spectrum -muovissa värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee. 350G-muovi kolhiintuu ja kuluu herkästi osuessaan ketjuihin, maahan tai esteisiin.

350G-sarja on selkeästi kovempaa ja jäykempää kuin 300-muovi. Jämäkässä muovissa pysyy hyvä otetuntuma olosuhteista riippumatta, eikä se muutu lötköksi kuumallakaan kelillä.