• Nopeus9
  • Liito5
  • Vakaus-0.5
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

20.00

Tuote on poistunut valikoimastamme

Hanki pala historiaa ja osta itsellesi tiimimme kapteenin Janne Hirsimäen erikoispainos-kiekko. Kiekkojen myynnistä saatava tuotto käytetään lyhentämättömänä Jannen kilpailu-uran tukemiseen. Tätä kiekkoa on valmistettu 100 kappaletta ja jokainen kiekko on yksilöllisesti numeroitu 1-100 välille.

Jos bägissäsi on jo Escape, ja etsit lentoradaltaan hieman ylivakaampaa kiekkoa, niin Getaway on sopiva juuri sinulle! Getaway on tuntumaltaan ja liidokkuudeltaan Escapen kaltainen, tuoden peliin lisää kontrollia ylivakaamman, lopussa enemmän feidaavan lentoradan ansiosta.

Burst-teknologialla valmistetuissa kiekoissa on useampaa väriä tai värisävyä. Värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

Fuzion-muovi kestää kulutusta Lucid-muoviseoksen tapaan, mutta sen lisäksi siihen on pyritty saamaan Lucid-muovia parempi pito. Fuzion-muovi vastaa ominaisuuksiltaan Latituden Gold-muovia.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä