• Nopeus15
  • Liito4
  • Vakaus-2
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

16.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Raketen (suom. raketti) on Latitude 64°:n nopea draiveri jossa on käytössä golfpallon pinnasta paremmin tunnetut heksagonin muotoiset kolot kiekon lennon optimointiin. Tämän teknologian on sanottu vähentävän ilmanvastusta ja mahdollistavan kiekon erittäin nopean lennon.

Raketen on aiemmin julkaistua Missileniä alivakaampi ja siten helpompi käskyttää myös hitaammalla nopeudella heittäville pelaajille. Valmistajan mukaan Raketenia voisi vakaudeltaan verrata Boltiin.

Opto on muoviseos, jossa yhdistyy erinomainen kulutuksenkesto sekä upea ulkonäkö. Opto-muovi on läpinäkyvää muoviseosta, vaikka välillä läpinäkyvyyden aste vaihteleekin kiekkokohtaisesti..

HEX-kuvioinnissa kiekon pintaan on tehty golfpallon pinnasta paremmin tunnetut heksagonin muotoiset kolot kiekon lennon optimointiin. Tämän teknologian on sanottu vähentävän ilmanvastusta ja mahdollistavan kiekon erittäin nopean lennon.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä