Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

169.00

Tuote on poistunut valikoimastamme

Lab Second Mystery Box sisältää 20 Lab Second -kiekkoa kolmelta valmistajalta: MVP Disc Sports, Axiom Discs ja Streamline Discs. Jokaisessa paketissa on vähintään kymmenen eri kiekkomallia, ja kiekot ovat pääsääntöisesti Premium-muoviseoksia (eli Proton, Neutron, Plasma).

Paketin sisältämät Lab Second- kiekot ovat samaa huippulaatua kuin valmistajien normaalin tuotannon kiekot paitsi, että näissä kiekoissa on pieniä (lähinnä kosmeettisia) puutteita, joiden takia kiekko ei ole läpäissyt tiukkaa laatutarkastusta ennen myyntiin vapauttamista. Tälläisiä kosmeettisia puutteita voivat olla esimerkiksi: naarmu, ilmakupla, pieni painauma, lommo, tahra jne. Valmistajan mukaan nämä puutteet kiekon laadussa ovat kosmeettisia ja ne eivät vaikuta kiekon lentoon / käyttöön.

Tällä tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

The first 500 Mystery Boxes will also contain (as a bonus item, in addition to the items listed in the box) any one of the following:

  • 5 - Watermelon Rainbow Foil Seed Stamped Special Blend Envy
  • 50 - Watermelon Silver Foil Seed Stamped Special Blend Envy
  • 100 - Citrus Prism Proton Insanity
  • 200 - Watermelon Prism Proton Pyro
  • 145 - Rainbow Foil Lab Second Discs

These items will be selected at random and added as an additional item to the first 500 Mystery Boxes

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä