• Nopeus14
  • Liito5
  • Vakaus-3
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

17.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Freedom on 14-nopeuksinen alivakaa pituuskiekko pelaajille jotka ovat odottaneet Dynamic Disciltä huippunopeaa draiveria. Valmistajan mukaan Freedom sopii sekä kovaa heittäville että hieman maltillisemmille lähtönopeuksille. Jos tykität Freedomia todella lujaa kääntää se pitkään annukkaan feidaten kuitenkin takuuvarmasti loppuliidon aikana. Pienemmillä lähtönopeuksillakin heitettynä Dynamic Disc lupailee Freedomin pistävän pituusennätyksesi uusiksi.

BioFuzion-muovi on sekoitus Lucid ja Fuzion muoveista. BioFuzion-muovisissa kiekoissa voi olla pientä kosmeettista epätasaisuutta, joka ei kuitenkaan vaikuta kiekon lento-ominaisuuksiin. Dynamic Discsin kiekot valmistetaan Skellefteåssa Ruotsissa Latitude 64:n tehtaalla.

Dynamic Discs järjestää Emporiassa keväällä 2016 Glass Blown Open -kilpailun, johon mahtuu jopa 1200 pelaajaa. Toteutuessaan tuo pelaajamäärä tekisi kilpailusta maailman suurimman frisbeegolf-kilpailun. Huomattava osa tämän kiekon myyntitulosta käytetään kilpailun tukemiseen ja pelaajien viihtyvyyteen!

BioFuzion-muovi on sekoitus Lucid- ja Fuzion-muoveista. BioFuzion-muovisissa kiekoissa voi olla pientä kosmeettista epätasaisuutta, joka ei kuitenkaan vaikuta kiekon lento-ominaisuuksiin.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä