• Nopeus2
  • Liito5
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

9.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

HUOM! Tällä tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

HUOM! Tämä on erikoiserä (testierä), jossa uutta Splatter-efektiä on testattu. Kiekkojen valmistuttua Latitudella huomattiin virhe, jonka johdosta tuotetta ei voitu päästää myyntiin normaalisti. Kiekkoon lisätty syvän punainen väriaine ei kiinnity Zero Medium -muoviin parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi onkin olemassa riski, että kohdat joissa on eniten punaista väriä voivat kuoriutua kiekon pinnalta ja pohjasta käytössä. Tämän seurauksena tätä valmistuserää kutsutaan Sunburn Splatteriksi, ja se päästetään nyt markkinoille sellaisenaan kuin se tehtaan prosesseista tuli ulos, pienen kuoriutumisriskin kera, mutta edullisemmalla hinnalla.

Keystone on alivakaahko putteri pyöristetyllä keskikorkealla reunalla. Keystonen saat lentämään suoraan kevyemmälläkin vedolla, ja lujempaa heitettäessä sen saa tottelemaan mainiosti ylikääntyvissä heittolinjoissa.

HUOM! Kiekon värin valintataulussa on näkyvissä kiekon pääväri. Värisävyjen voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

Zero Medium -muovilla saat hyvän pidon ja jämäkkyyden putteihisi. Zero Medium -muovi on hieman joustavampi muoviseos Zero Hard-muoviin verrattuna. Jos Zero Soft tuntuu liian pehmeältä ja Zero Hard liian kovalta, valitse Zero Medium!

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä