• Nopeus3
  • Liito3
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen


Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Tuotetta ei ole saatavilla verkkokaupastamme...

Tuote on loppunut myymälöistämme...

Voit valita tuotteita joko verkkokaupastamme tai jostakin myymälöistämme. Myymälöiden varastosta valituille tuotteille ainoa mahdollinen toimitustapa on nouto kyseisestä myymälästä.

Tämä on ennakkotilaustuote. Kaikki tilaukset, jotka sisältävät tämän tuotteen toimitetaan tuotteiden saavuttua (arvio 19.12.2018). Tilauksia otetaan vastaan 6.12.2018 saakka. Lisää haluamasi painatusteksti tilauksen lisätietoihin.

Nyt voit tilata kymmenen Puren setin personoituna (tuotekuvassa malli). Kyseessä siis Zero Medium Burst Pure, joka on väriltään suomalaiselle sopivasti sini-valkoinen. Painatus tehdään valkoisella kalvolla ja personointi tulee yhdelle riville Bar-stämpin alapuolelle keskitettynä. Voit siis tilata putterit vaikka nimelläsi ja/tai PDGA-numerollasi varustettuna.

Tämän kymmenen putterin setin kiekot voivat olla eri painoisia ja niiden paino voi vaihdella välillä 173-176g.

Pure on todella suoraan lentävä putteri. Soveltuu myös lähestymisiin.

Burst-teknologialla valmistetuissa kiekoissa on useampaa väriä tai värisävyä. Värisävyjen ja kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

Zero Medium -muovilla saat hyvän pidon ja jämäkkyyden putteihisi. Zero Medium -muovi on hieman joustavampi muoviseos Zero Hard-muoviin verrattuna. Jos Zero Soft tuntuu liian pehmeältä ja Zero Hard liian kovalta, valitse Zero Medium!

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä