• Nopeus12
  • Liito5
  • Vakaus-1
  • Feidi3
19.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

HUOM! Kiekon värin valintataulussa on näkyvissä kiekon pääväri.

KONG! Paul McBethin uusin prototyyppikiekko on pituusdraiveri Kong. Kiekossa on matala reuna ja erinomainen liito, ja sen on mainittu olevan pehmeää ja gripikästä ESP-muovia.

Paul McBeth adds a second disc to his line up - the prototype KONG distance driver.

Fast, shallow, with grip for days. You'll feel a connection to this disc as soon as it's in your hand. From the shallow rim and perfectly shaped edge, to the soft and grippy feel of the ESP plastic, this driver will elevate high speed arms to the next level of competition. Delivering even more glide than expected, you'll find yourself trusting in Kong time and time again.

ESP Swirl-muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä, tai sitten ne voi olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

ESP-muovi kestää kulutusta miltei Z Line -muovin tapaan, mutta sen lisäksi siihen on pyritty saamaan parempi pito. ESP Swirl-muoviset kiekot ovat jäykempiä normaaliin ESP-muoviin verrattuna.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä