• Nopeus2
  • Liito3
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

20.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

HUOM! Vaikkakin tämä kiekko on Discmanian toimesta nimetty Swirly P-line muovista valmistetuksi, niin näissä kiekoissa on ehkäpä jo perinteiseen tapaan erittäin pientä swrilyä ja osassa ei lainkaan.

Discmanian P2 on putteri, joka soveltuu erinomaisesti niin putteihin kuin lähestymisheittoihin. Sitä voi heittää jopa yli 100 metriä ja se on vakaa. Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, lyhyet draivit, edistyneille ja kilpapelaajille.

First Empires are built, and then Empires conquer. The Imperial Eagle is back after devastating the competition and has returned stronger than ever. The Imperial Eagle 3 is the newest signature release for Eagle McMahon, featuring a massive three headed eagle on the front of the disc. This Taloned Terror is ready for war on the course, and designed to crush opposition. The 2019 edition of the Imperial Eagle includes a brand new artwork.

P-linjan (Performance line) muovi on pehmeää, mutta tahmeaa, mahdollistaen hyvän ja pitävän otteen. P-line muovi on perinteisesti alivakaampi verrattuna S- ja C-line muoveihin.

Huom! P-line puttereiden muovit ovat erilaisia. P1 putterissa P-line muovi on pehmyttä seosta, kun taas P2 putterin P-line on eritäin kovaa muoviseosta ollen verrattavissa Innovan KC-muoviin.

Seuraa meitä