• Nopeus9
  • Liito5
  • Vakaus-2
  • Feidi1.5

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Insanity on Axiom Discsin ensimmäinen pituusdraiveri (rimmin leveys 20 mm). Maailmalla Insanitya kuvaillaan kuluneeksi MVP:n Inertiaksi, kääntää siis lennon alkuvaiheessa helpommin yli ja myös loppulennon feidi on maltillisempi. Toimii hitaammilla nopeuksilla erittäin suorana draiverina ja kovemmilla lähtönopeuksilla heitettäessä vaikka hysseflippeihin tai annukoihin.

HUOM! Kiekon värivalinnassa näet kiekon kannen ja reunan värin. Ensin mainittu väri on kannen väri ja jälkimmäinen väri on reunan väri.

This run of Prototype Prism Insanity will include a wider spectrum of unique color combinations than previously seen in the first prototype run. This mesmerizing surrealist triple-foil stamp from MVP Art Director ZAM represents a take on age-old wisdom -- the eyes are the prism to the soul and this one’s insane.

Prism on Axiom Discsin muoviseosten yhdistelmä, jossa kiekon Proton-muovisen keskiosan lisäksi myös kiekon reuna on tehty läpikuultavasta Proton-muovista.

Axiom Prism plastic has Proton plastic core and clear Prism rim giving discs a truly stunning dual-toned translucent effect that is one of a kind in the sport of Disc Golf. The Prism Plastic gives discs maximum durability and a beautiful array of multicolor translucent core and rim combinations.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä