• Nopeus13
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

24.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

GripLock on Niko Rättyän ja Janne Hirsimäen yhteisprojekti. Känts Designin suunnittelema stämppi kuvastaa nuoruuden innon ja iän tuoman kokemuksen harmonista yhteiseloa rakkaan lajimme parissa. Osta tästä harvinainen PaLa suomalaista frisbeegolfin historiaa!

GripLock Special Series kiekkoja on tehty kahta eri mallia Discmanian Evolution Soft Exo Tactic sekä Dynamic Discin Lucid Defender, 200 kpl kutakin.

Kiekoista saatava tuotto käytetään lyhentämättömänä Jannen peliuran tukemiseen.

Dynamic Discsin Defender on leveä rimminen todella nopea draiveri jämäkällä feidillä. Vakaudeltaan Defender asettuu mainiosti Trespassin ja Enforcerin välimaastoon, joten jos lapasessasi on tarpeeksi lähtönopeutta lentää Defender suoraan ja pitkälle ennen loppulennon vahvaa feidiä. Sopii erinomaisesti pitkiin kontrollidraiveihin ja vastatuulessa pelaamiseenkin.

Jannen kommentit kiekosta: 'Defender on muotilleen uskollinen vakaa pitkän matkan draiveri, josta ei ylivakautta puutu. Defender on minun luottopannu pitkiin heittoihin tuulisissa olosuhteissa.'

Lucid on muovi jossa yhdistyy hyvä kulutuksenkesto sekä upea ulkonäkö. Muistuttaa ominaisuuksiltaan Latituden Opto-muovia. Dynamic Discsin kiekot valmistetaan Skellefteåssa Ruotsissa Latitude 64:n tehtaalla.

Lucid on muoviseos, jossa yhdistyy hyvä kulutuksenkesto sekä upea ulkonäkö. Lucid-muovi on läpinäkyvää muoviseosta, vaikka välillä läpinäkyvyyden aste vaihteleekin kiekkokohtaisesti. Lucid-muovi vastaa ominaisuuksiltaan Latituden Opto-muovia.