• Nopeus7
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi2

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

17.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

TeeBird on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kiekoista. Suosionsa ansiosta Innova on vuosien varrella tehnyt erilaisia kokeita TeeBirdin muotilla, joka on johtanut monien TB-manipulaatioden syntymiseen.

Yksi näistä TeeBirdin eri variaatiosta on PlusMold -versio, joka on jonkin verran tavallista TeeBirdiä vakaampi. Erityisen tästä muotista tekee se, että normaaliin TB-muottiin verrattuna TB+:n kehän sisäreuna on avonaisempi. Tämä sekä lisää kiekon vakautta että helpottaa kiekon irtoamista siten, ettei kiekko jää yhtä helposti käteen. Käytännössä siis vähentää ongelmaa, jota harrastajien piireissä kutsutaan griplockina.

TeeBird plussan tunnistat pienestä 'Plus Mold'-stämpistä.

Innovan GStar -materiaali on jalostettu erittäin suositusta Star -muovista. GStar -muovi on erittäin pitävää ja hieman pehmeämpää kuin tavallinen Star -muovi. Erinomainen valinta mm. kylmien kelien kierroksille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa.

Innovan GStar-muovi on jatkojalostettu Star-muovista. GStar-muovi on pehmeämpää kuin tavallinen Star -muovi ja siitä saa helposti pitävän otteen. Erinomainen valinta myös pakkaskeleille, sillä pitävä muovituntuma pysyy myös lämpötilan laskiessa. GStar -muovissa on metallinhohtoisia vivahteita ja se on todella näyttävän näköinen.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä