• Nopeus5
  • Liito5
  • Vakaus0
  • Feidi3

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

24.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Forge Method on Discmanian ensimmäinen Latitude 64:n thetailla valmistetun Evolution-sarjan Signature-kiekko. Tämän Shadow Titan kiekon stämpin on suunnitellut Manny Trujillo.

Monipuolinen Method on Discmanian Evolution -tuoteperheen ensimmäinen midari. Se on riittävän ylivakaa säilyttämään suoran lentoradan kovakätisimpienkin pelaajien käsittelyssä. Methodin salainen ase on kuitenkin sen mahtava eteenpäinpuskeva liito, jonka ansiosta se pysyy ilmassa pidempään kuin moni muu midari. Hitaammissa nopeuksissa ja lennon loppuvaiheilla Methodin luotettava feidi tarjoaa varmuutta heittoihin.

Methodin kansi on melko matala ja rimmin alareunan iso beadi tekee siitä erittäin ergonomisen niin rysty- kuin kämmenheittäjille. Neo-muovin erinomainen pito tuo vielä pykälän lisää varmuutta heittoosi.

Team Discmanian Simon Lizotten mukaan Method on paras midari jota mies on koskaan kokeillut, “It’s the best midrange I’ve tried”.

Forge plastic is Evolution Line’s custom plastic with metallic outlook. It has really shiny finish and translucent look. Forge plastic has similar in flexibility to our Neo plastic.

Seuraa meitä