• Nopeus5
  • Liito4
  • Vakaus-1
  • Feidi1

Kirjaudu arvostellaksesi tuotteen

19.90

Tuote on poistunut valikoimastamme

Nämä tyylikkäät Buzzzit ovat taiteilija Les Whiten kuvittamia Ledgestone Insurance Open 2019 fundraisereita. Yhteensä näitä Buzzzeja on valmistettu 2000 kappaletta, viidellä eri kuvalla: Arctic Bee, Techno Bee, Mining Bee, Orchid Bee ja Wallace's Giant Bee. Eli vain 400 kappaletta jokaista stamppiä on lähtenyt maailmalle.

Buzzz on yksi parhaista koskaan valmistetuista kiekoista. Se soveltuu kaikille taitotasoille. Buzzz pitää sille annetun kulman, ja lentää tarvittaessa luotisuoraan. Buzzz kuuluu Team Powergripin Juho Parviaisen tärkeimpiin kiekkoihin.

ESP Swirl-muovilla valmistetuissa kiekoissa voi olla useampaa väriä tai värisävyä, tai sitten ne voi olla miltei yksivärisiä. Värisävyt, kuvion voimakkuus, kuvion muoto ja stämpin väri vaihtelee.

ESP-muovi kestää kulutusta miltei Z Line -muovin tapaan, mutta sen lisäksi siihen on pyritty saamaan parempi pito. ESP Swirl-muoviset kiekot ovat jäykempiä normaaliin ESP-muoviin verrattuna.

Varastotäydennysilmoitus

Eikö löydy sopivaa painoa/väriä/kokoa? Tilaa ilmoitus niin saat sähköpostiisi viestin kun tuotetta tulee lisää varastoon.

Seuraa meitä