Mielenkiintoisia uutisia! MVP Disc Sports lanseeraa tuotemalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä Simon Lizotten kanssa. Ensimmäinen tuote on 12-nopeuksinen draiveri, jota Simon Lizotte testaa uusimmassa YouTube-videossaan. Simon myös kertoo videolla, miten Simon Line -konsepti syntyi. Powergripillä tulee olemaan hyvä valikoima Simon Line -tuotteita heti, kun ne tulevat tehtaalta ulos. Tai no, heti kun toimitus ehtii meille.

Esittelyssä ensimmäinen Simon Line -tuote: Axiom – Time-Lapse (Neutron-muovia)

Axiom Neutron Time-Lapse on MVP:n ensimmäinen 12-nopeusluokan draiveri. Sen lentonumerot ovat 12, 5, -1, 3.

Valmistajan kuvaus härmäksi käännettynä:

“Ensimmäinen 12-nopeuksinen draiveri, jossa on GYRO Overmold -teknologia, on myös ensimmäinen Simon Line -kiekko. Se suunniteltu Simonin toimesta tuomaan esille parhaat puolet, joita nopeusluokka 12 voi tarjota. Siinä on riittävästi liitoa ja alivakautta tuottaakseen todella massiivisia heittoja, mutta myös juuri sopiva määrä loppufeidiä tehdäkseen heitoista ennustettavia ja hallittavia. Mitä tulee otetuntumaan, 22 mm:n reunan leveys edustaa täydellistä kompromissia nopeuden ja maksimaalisen mukavuuden välillä, kun taas hienovarainen kupu tekee Time-Lapsesta mahtavan tuntuisen rystyheittokiekon ja lisää samalla liitoa!

Kovakätiset pelaajat saavat Time-Lapsesta hallittavan pituusennätysmurskaimen mahdollistaen omien Simo-linjojen luomisen. Tavalliset pelaajat tulevat pitämään Time-Lapsea hallittavana pituusdraiverina ja mahdollisesti myös vastatuulikiekkona.

Ottaen huomioon pitkän odotuksen, MVP:n ensimmäisen 12-nopeusluokan draiverin oli oltava täydellinen. Simonin ansiosta, arvoilla 12, 5, -1, 3, uskomme todella niin.”

MVP lähettää meille ja muille jälleenmyyjille 10 kpl Time-Lapse -prototyyppiä. Pienen prototyyppierän jälkeen MVP tuottaa suuren määrän kiekkoja jakeluun. Varmistamme, että saamme hyvän valikoiman Simon Line -kiekkoja myymälöihimme ja verkkokauppoihimme.

Onnittelut Simonille unelmansa toteutumisesta!

Simo-linjan eetos:

  • Ei rajoja (No limits)
  • Ei väylällä (Un-Fairway)
  • Puiden yli (Over the trees)
  • Nopeus (Speed)
  • Tee hommat eri tavalla (Do it different)
  • Löydä oma tapasi (Find your own way)
  • Lopeta tyylillä (Finish with style)

Katso MVP:n valmistamien tuotteiden valikoimamme.